Loading...
Opdrachtgever2019-01-21T08:57:46+00:00

Opdrachtgever, en wilt u meer weten? Neem contact op.

Contact

Opdrachtgever

De belofte

Wij bieden ondersteuning aan de technologische vooruitgang van onze opdrachtgevers in de proces- en voedingsmiddelenindustrie door het vinden en beschikbaar stellen van gekwalificeerde professionals. Zo voorzien wij snel in goed inzetbare proces- en maintenance technicians. Onze mensen helpen jullie bij het realiseren van de doelstellingen waardoor je bedrijf verder kan groeien. Het zijn zij die het verschil en de doelstelling in de praktijk waarmaken. Daarin zijn ze betrokken en nemen ze verantwoordelijkheid. Het zijn gepassioneerde & ondernemende mensen met een constante drive naar innovatie in de techniek”.

Bekend met de branche

Onze consultants hebben een commerciële opleiding afgerond, zij zijn gesprekspartner op niveau en kunnen een juiste match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Iedere consultant heeft affiniteit met de techniek en is bekend met de processen die spelen bij organisaties binnen de procesindustrie. Wij organiseren met regelmaat workshops en rondleidingen bij onze opdrachtgevers voor onze consultants.

Talent acquisition

FindTeq is een arbeidsbemiddelaar die op een innovatieve manier talent acquisition inzet bij bedrijven die opzoek zijn naar proces- en maintenance technicians in de proces- en voedingsmiddelenindustrie. Via Recruitment Marketing, Job Marketing en Sourcing komen wij in contact met de doelgroep

Neem Contact Op

Vul onderstaand formulier in, wij nemen spoedig contact met je op!

Naam: *
Achternaam: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer:

Onderwerp:

Hoe kunnen we helpen?