Loading...
Over Ons2019-01-24T13:52:27+00:00

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Contact

Over Ons

FindTeq is een arbeidsbemiddelaar die op een kwalitatieve en innovatieve manier exclusief search en detachering inzet bij bedrijven die opzoek zijn naar proces- en maintenance technicians in de proces- en voedingsmiddelenindustrie.

“Wij bieden ondersteuning aan de technologische vooruitgang van onze opdrachtgevers in de proces- en voedingsmiddelenindustrie door het vinden en beschikbaar stellen van gekwalificeerde proces- en maintenance technicians. Onze mensen helpen jullie bij het realiseren van de doelstellingen waardoor uw bedrijf verder kan groeien. Daarin zijn ze betrokken en nemen ze verantwoordelijkheid. Het zijn gepassioneerde & ondernemende mensen met een constante drive naar innovatie in de techniek”.

Frans-Willem Dieleman Managing Partner

Onze manier van werken

FindTeq gelooft in het aangaan van open en gelijkwaardige werkrelaties. Wij helpen de werknemer graag om iedere dag het verschil te maken. Daarom is er bij FindTeq veel ruimte voor iemand zijn persoonlijke ontwikkeling, behoeften en kwaliteiten. Zo biedt FindTeq onder andere de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, een ruim aanbod in ontwikkelingsmogelijkheden en zorgt voor betekenisvol uitdagend werk in de proces- en voedingsmiddelenindustrie. Kortom; investeren in je toekomst loont, niet alleen voor jezelf als persoon maar ook je inkomen.

Detachering

Bij detachering wordt het eerste contract aangegaan door FindTeq. Na het verstrijken van de minimale detacheringsperiode van 1800 uur kan de professional of starter kosteloos door u worden overgenomen. Deze werkwijze kent een proeftijd van een maand. Na die maand zijn zowel de werknemer als de opdrachtgever gehouden aan het volbrengen van de minimale detacheringsperiode.

Opbrengsten en kosten

Bij FindTeq geloven wij in een open en gelijkwaardige werkrelatie. Er wordt voor aanvang van ieder project een bedrijfstarief per uur vastgesteld. De basis van dit bedrijfstarief wordt gevormd door het salaris van de werknemer, project gerelateerde kosten en de projectmarge. Op die manier zijn de opbrengsten en kosten, voor aanvang van een project, transparant en duidelijk.

FindTeq

Frans-Willem Dieleman
Frans-Willem DielemanManaging Partner
FindTeq helpt je bij het realiseren van de doelstellingen waardoor je bedrijf verder kan groeien.

Neem Contact Op

Vul onderstaand formulier in, wij nemen spoedig contact met je op!

Naam: *
Achternaam: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer:

Onderwerp:

Hoe kunnen we helpen?