Werken Bij FINDTEQ

FINDTEQ gelooft in het aangaan van open en gelijkwaardige werkrelaties. Wij helpen jou graag om iedere dag het verschil te maken. Daarom is er bij FINDTEQ veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, behoeften en kwaliteiten. Zo biedt FINDTEQ jou onder andere de mogelijkheid om zelf je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, een ruim aanbod in ontwikkelingsmogelijkheden en zorgt voor betekenisvol werk in de proces- en voedingsmiddelenindustrie.

Wat biedt FINDTEQ?

Open en gelijkwaardige werkrelatie

Voor ons is een goede werkrelatie open, gelijkwaardig en informeel. Werksfeer is voor een mens essentieel, volgens FINDTEQ wordt deze bepaald door de relatie en de onderlinge samenwerking. Je werk krijgt pas echt betekenis wanneer jouw eigen bijdrage het verschil maakt en wordt gezien door anderen!

Persoonlijke ontwikkeling

FINDTEQ geeft je inzicht in de mogelijkheden om te komen tot een goede persoonlijke ontwikkeling via coaching, training en passend leeraanbod.

Bij FINDTEQ geloven wij in het stimuleren van talent in de vorm van jouw kwaliteiten. Graag geven wij je de tijd en ruimte om stil te staan bij je individuele groei & ontwikkeling. Het jaarlijks opleidingsbudget is een van de manieren waarop wij dit mogelijk maken. Met dit budget bieden wij je de gelegenheid om, naar gelang jouw wensen, de juiste opleiding of cursus te kiezen en samen een succes te maken van je groei!

FINDTEQ Network Events

Naast een divers leeraanbod bieden wij ieder kwartaal de FINDTEQ Network Events.
Deze dagen staan in het teken van het uitwisselen van kennis op het gebied van hightech innovaties en ontwikkelingen. Samen met andere specialisten word je op deze dagen in de gelegenheid gesteld om kennis uit te wisselen, je netwerk uit te breiden, stil te staan bij de actuele uitdagingen op het gebied van de procestechniek en je bij te laten praten door sprekers van verschillende gave bedrijven in de proces- en voedingsmiddelenindustrie.

Individuele behoeften

FINDTEQ speelt graag in op jouw behoeften. Zoek jij graag zekerheid in je werk in de vorm van een vaste plek bij een gave opdrachtgever, of wil jij juist op projectmatige basis verschillende plekken aan doen in de uitdagende proces- en voedingsmiddelen industrie? FINDTEQ biedt in beide gevallen diverse mogelijkheden!

Kies je arbeidsvoorwaarden

FINDTEQ vindt het belangrijk om een aantrekkelijk werkgever voor jou te zijn. Een van de belangrijkste elementen van goed werkgeverschap is het bieden van een marktconform salaris. Bij FINDTEQ gaan wij graag een stapje verder, naast een aantrekkelijk marktconform basissalaris, bieden wij een gave werkondernemersregeling. Je ontvangt namelijk op basis van jouw individuele resultaten een werkondernemersregeling.

Daarnaast keert FINDTEQ maandelijks een benefit toelage uit. Deze toelage kun je naar gelang jouw behoeftes uitgeven. Zo kun je de toeslag of een deel daarvan gebruik voor: het kopen van extra vakantie-uren, aanvullen van je salaris, – (extra pensioenstorting) of levensloop sparen.