Introductie

Word jij enthousiast om te werken bij toonaangevende bedrijven in een hightech werkomgeving? Ben jij bijna of al in het bezit van een MBO diploma richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, of procestechniek? Dan bieden wij jou als starter graag een unieke kans op de arbeidsmarkt.

Organisatie

FindTeq biedt startende proces operators en monteurs de oplossing naar een passende uitdaging in de proces- en voedingsmiddelenindustrie. Wij brengen talenten en toonaangevende bedrijven samen. Open en gelijkwaardige werkrelaties staan bij ons centraal.


FindTeq helpt jou graag om iedere dag het verschil te maken. Daarom is er veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, behoeften en kwaliteiten. Zo biedt Findteq jou onder andere de mogelijkheid om zelf je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, een ruim aanbod in ontwikkelingsmogelijkheden en zorgt voor betekenisvol werk in de proces- en voedingsmiddelenindustrie.


Kortom; investeren in je toekomst loont, niet alleen voor jezelf als persoon maar ook voor je inkomen.

Functie

Onze maatschappij verandert voortdurend en daarmee ook onze behoeftes. Denk hierbij aan recente technologische ontwikkelingen als robotisering, internet of things, big data, virtual reality én een state of the art machinepark, er wordt slim ingespeeld op deze veranderende behoeftes. De sprong welke de technologie de afgelopen jaren heeft gemaakt, heeft vele gave innovaties voortgebracht die uitstekend toepasbaar zijn in het productieproces.


Wil jij de innovatie stimuleren en beïnvloeden én heb jij kennis van de nieuwste technieken en technologieën, dan ben je bij FindTeq aan het juiste adres!

Functie-eisen

Volg je momenteel je opleiding of ben je klaar met jouw MBO opleiding richting werktuigbouwkunde, elekrotechniek, mechatronica of procestechniek of daaraan gerelateerd (bij FindTeq kan je met ieder opleidingsniveau binnen de functies van operator en monteur aan de slag);
Werk je daarnaast graag in een veranderende omgeving? Werk je gemakkelijk samen met verschillende mensen? En kom je ook nog eens graag met vernieuwende ideeën? Dan zoeken wij jou!

Aanbod

Je kunt je carrière en/of opleiding via FindTeq starten of voortzetten. Voordelen van FindTeq is dat je profiteert van goede voorwaarden en verdiensten binnen de proces- en voedingsmiddelenindustrie. Dus:

  • Een goed betaalde baan, met een jaarsalaris tussen de € 40.000 – € 55.000 bruto op fulltime basis;
  • Je opleidingskosten bij een mbo-opleiding;
  • Werken bij toonaangevende bedrijven;
  • Persoonlijke begeleiding en coaching;
  • Werkondernemersregeling, een prestatiebeloning die wordt omgezet naar een hogere beloning bij goede prestaties;
  • Theoretische lessen op een mbo-opleiding, praktische vaardigheden op de leerwerkplek.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Frans-Willem Dieleman, Specialist in recruitment, telefonisch via +31 (0)6 57 745 016 of via e-mail,

fwdieleman@findteq.nl Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan via de button op deze pagina!

Persoonsgegevens

Man Vrouw

Contactgegevens

Prive Werk